Na het onstuimige begin van mijn leven waarin ik veel ziek was en ontelbare operaties heb gehad, loop ik nog steeds onder medische controle en heb ik de nodige medicatie. Toch is het mij gelukt om de Beste Speler van de wereld te worden. Na mijn basisvorming in Den Helder ben ik verhuisd naar Arnhem. Hier heb ik getraind bij het topsportcentrum Papendal met de beste trainers en coaches van de wereld. Daarbij studeerde ik aan de Johan Cruyff University in Amsterdam.

Ik heb een lange weg afgelegd om te staan waar ik vandaag de dag sta. Met mijn verhaal inspireer ik graag anderen om het beste uit zichzelf te halen. Daarom kunnen scholen en bedrijven mij als gastspreker inhuren.

Inspirerende gastspreker gezocht voor jouw bedrijf?

Ik kom graag bij jouw bedrijf langs om te spreken. Met mijn verhaal kan ik anderen helpen om hun innerlijke kracht terug te vinden en om de kracht te vinden om door te gaan. Mij als gastspreker inhuren? Dan kan je rekenen op maatwerk. Ik pas mijn verhaal aan op de doelgroep waar ik voor spreek. Ik maak bijvoorbeeld een koppeling tussen mijn eigen ervaring en het bedrijf. Is duurzaamheid belangrijk? Dan zorg ik voor een koppeling met dit thema, zo blijft mijn verhaal relevant en interessant.

Spreker inhuren voor in de klas

Ook scholen kunnen mij als gastspreker inhuren. Hier zal de opbouw van mijn verhaal wat anders zijn. Mijn aanpak is hierbij meer hands-on, ik voeg een vragenuurtje toe of stel zelf vragen aan de leerlingen. Ik zorg dat het interactief is. Ik houd mijn verhaal daarnaast concreet zodat ik mensen zoveel mogelijk kan inspireren.

Contact

Wanneer je mij wil inhuren als inspirerende gastspreker kan je zelf aan mij aangeven welke onderwerpen je graag wil aankaarten. In de meeste gevallen gaat dit over thema’s die bij de topsport horen. Je kan een e-mail sturen naar info@mariskabeijer.nl. Het opvolgende contact zal telefonisch verlopen, hierbij kan je je wensen aangeven en zullen we samen de mogelijkheden bespreken.