Mijn naam is Mariska Beijer. Door de gevolgen van het loge-syndroom is op jonge leeftijd mijn rechter voet geamputeerd. In de jaren die volgden namen de problemen met mijn gezondheid toe en ben ik op zoek gegaan naar een sport. Ik begon met rolstoelbadminton en bleek hier talent voor te hebben. Toch miste ik nog iets, maar wat? Een clubgenoot introduceerde mij rolstoelbasketbal.

Vandaag de dag ben ik topsporter op het gebied van paralympisch basketbal. Ik ben basisspeler bij het Nederlands team en mag mijzelf de beste paralympische basketbalspeelster ter wereld noemen. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf, je kan mij inhuren als spreker én als marketeer. Ik inspireer mensen graag om het beste uit zichzelf te halen, ondanks de tegenslagen in het leven. “Ontdek je innerlijke kracht”.

Huur mij in als inspirerende spreker

Bedrijven en scholen kunnen mij inhuren als spreker. Vanuit mijn eigen ervaringen die ik heb opgedaan in mijn leven, kan ik mensen veel kracht geven. Ik heb zelf mijn innerlijke kracht teruggevonden, ondanks de tegenslagen in mijn leven. Hiermee kan ik anderen inspiratie en motivatie geven het beste uit zichzelf te halen. Ik bied echt maatwerk op het gebied van spreken, ik pas mijn speech altijd aan op de doelgroep waar ik voor spreek. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Mariska Beijer inschakelen als marketeer

Je kan mij daarnaast inschakelen als je hulp nodig hebt bij je online marketing, dit doe ik met name voor mkb-bedrijven. Ik beschik over een diploma aan de universiteit van Wisconsin-Whitewater, diverse Google certificaten en de nodige dosis ervaring. Hiermee ben ik je graag van dienst.

Neem contact met mij op

Vind je mijn verhaal inspirerend en wil je mij inhuren als spreker? Of heb je interesse in mijn diensten als marketeer? Dan kan je gerust eens vrijblijvend contact met mij opnemen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@mariskabeijer.nl. Het opvolgende contact zal telefonisch verlopen, hierbij kan je je wensen aangeven en zullen we samen de mogelijkheden bespreken.