Naast het bedrijven van mijn passie is een maatschappelijke carrière voor mij ook zeer belangrijk. In 2017 ben ik afgestudeerd met een BBA in Marketing aan de University of Wisconsin-Whitewater. Tijdens deze studie heb ik veel ervaring opgedaan met het schrijven van marketingplannen voor werkgevers. Daarnaast heb ik veel ervaring in SEO en SEA en het maken van social media plannen. Ik ben jouw mkb-bedrijf graag van dienst als je een ervaren marketeer wil inhuren.

Mijn werkzaamheden

Ik ben met name werkzaam als online marketeer, ik hou me dus vooral bezig met websites en social media kanalen. Ik kan bijvoorbeeld content bijhouden en creëren (content creator), een campagneplan maken en een social media plan uitwerken. Ook voor het schrijven van strategieën kan je mijn hulp inschakelen. Ik heb verschillende certificaten van Google behaald op het gebied van SEO en SEA. Ondanks dat mijn focus op online marketing ligt, kan ik jou ook helpen op het gebied van offline marketing. Ik heb verschillende connecties binnen de marketingbranche, waarmee ik jou goed van dienst kan zijn.

Hoe ga ik te werk?

Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek, hierbij bespreken we samen jouw vraag of vragen en kijken we of er een goede klik tussen ons is. Als na het kennismakingsgesprek blijkt dat we samen verder willen, gaan we de conceptfase in. Hierbij help ik je om jouw idee, vraag of doel te verhelderen en om prioriteiten te stellen. Hierna gaan we samen een stappenplan opstellen.

Mariska Beijer als marketeer inhuren

Marketeer gezocht voor jouw mkb-bedrijf? Ik help jou graag met je online of offline marketing uitingen. Als je gebruik wil maken van mijn diensten, kan je gerust eens vrijblijvend contact met mij opnemen. Stuur hiervoor een mail naar info@mariskabeijer.nl. Ik sta je graag snel te woord.